עוגת דובדבנים מדומה
עוגת דובדבנים מדומה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 252 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, צימוקים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 10%. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את חמוציות, צימוקים, סוכר, מים וקמח. לבשל עד חמוציות לפתוח תערובת מתעבה. אפשר להתקרר ומערבבים בחמאה ווניל.
יוצקים לתוך קרום עוגה מוכן לכסות עם קרום העליון.
חותכים חריצים בקרום העליון ואופים במשך 10 דקות. חום נמוך ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 35 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב.