קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים מצופה שוקולד

עוגת דובדבנים מצופה שוקולד
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 645 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, גבינת שמנת, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, ריסוק שוקולד מצופה דובדבן, ו כמהין דובדבן מצופות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. פירורי שוקולד מיקרוגל ושמנת בקערת זכוכית על בינוני במשך 1 עד 2 דקות או עד שוקולד מתחיל להמיס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף בחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בואו מגניב, לטאטא מדי פעם, במשך 5 עד 10 דקות או עד התערובת היא עקביות להפיץ.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
כפית חצי מתערובת שוקולד לקרום פאי. כיסוי וצינה הנותרים תערובת שוקולד. כפית עוגת דובדבנים מתמלאת באופן שווה על תערובת שוקולד בקרום פאי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מניחים עוגה על תבנית אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר, ביצה ושקדים לחלץ במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
יוצקים באופן שווה מעל מילוי פאי דובדבנים. (קליפת העוגה תהיה מלאה, אבל זה לא יהיה מוצף כאשר אתה אופה אותו.)
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר עוגה מהתנור להתקרר על מתלה תיל. כיסוי וצינה במשך 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מיקרוגל שמורות תערובת שוקולד בעוצמה בינונית במשך 1 דקה. מערבבים עד להפיץ. טובלים דובדבנים בתערובת שוקולד ולתת להם להתקשות על גיליון נייר שעווה במשך 15 דקות לפני פאי לקשט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
מורחים שוקולד שנותר באופן שווה על גבי עוגה. כפית 8 dollops של ציפוי קצפת סביב הקצה החיצוני; מקום 2 דובדבנים בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים