עוגת דובדבנים מצופה שוקולד
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 645 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דובדבנים, גבינת שמנת, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגיות דובדבן מצופות שוקולד, ריסוק שוקולד מצופה דובדבן, ו כמהין דובדבן מצופות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. פירורי שוקולד מיקרוגל ושמנת בקערת זכוכית על בינוני במשך 1 עד 2 דקות או עד שוקולד מתחיל להמיס.
בואו מגניב, לטאטא מדי פעם, במשך 5 עד 10 דקות או עד התערובת היא עקביות להפיץ.
כפית חצי מתערובת שוקולד לקרום פאי. כיסוי וצינה הנותרים תערובת שוקולד. כפית עוגת דובדבנים מתמלאת באופן שווה על תערובת שוקולד בקרום פאי.
מניחים עוגה על תבנית אפייה; מניחים בצד.
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר, ביצה ושקדים לחלץ במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
יוצקים באופן שווה מעל מילוי פאי דובדבנים. (קליפת העוגה תהיה מלאה, אבל זה לא יהיה מוצף כאשר אתה אופה אותו.)
אופים במשך 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
הסר עוגה מהתנור להתקרר על מתלה תיל. כיסוי וצינה במשך 8 שעות.
מיקרוגל שמורות תערובת שוקולד בעוצמה בינונית במשך 1 דקה. מערבבים עד להפיץ. טובלים דובדבנים בתערובת שוקולד ולתת להם להתקשות על גיליון נייר שעווה במשך 15 דקות לפני פאי לקשט.
מורחים שוקולד שנותר באופן שווה על גבי עוגה. כפית 8 dollops של ציפוי קצפת סביב הקצה החיצוני; מקום 2 דובדבנים בכל מנה.