קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

עוגת דובדבנים מתוקה

עוגת דובדבנים מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת דובדבנים מתוקה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עמילן טפיוקה, דובדבנים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 106 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו 10 פאונד דובדבן אתגר: דובדבן קינמון סוכר לחמניות מתוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הדובדבנים חצויים, מגולענים בקערה. מערבבים את וניל או לימון גרידת אם משתמשים. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר ואת קורנפלור, ומפזרים את התערובת על הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לזרוק את תערובת הסוכר קורנפלור עם דובדבנים עד שהם מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
יוצקים את תערובת הדובדבן לתוך הקרום התחתון הצונן. מכסים את החלק העליון של העוגה עם קרום מקורר, מגולגל העליון, או לחתוך לרצועות ולעשות קרום סריג מעל. מקמט את הקצוות ואת צמרמורת במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
מחממים את התנור ל 425° F. לאחר העוגה צונן, מברשת את החלק העליון עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 20 דקות ב 425°. להפחית את החום עד 350° ולהמשיך לאפות עוד 20-25 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב המילוי מבעבע. אפשר להתקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי