עוגת דלעת
עוגת דלעת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 4 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 670 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת עוגת בננה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 17% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת קראנץ' דלעת (עוגת דלעת) , עוגת ספל דלעת בריאה למנה אחת עם ציפוי דלעת שוקולד ועוגת דלעת טבעונית רכה עם ציפוי קרם חמאה דלעת .
הוראות
מכינים ואופים עוגות בתבניות של 12 כוסות צינורות מחורצים לפי הוראות האריזה; מגניב.
למילוי ממיסים חמאה בסיר. מערבבים פנימה קמח ליצירת משחה חלקה. מוסיפים בהדרגה שמנת וסוכר, תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת סמיכה. להרתיח דקה אחת; להסיר מהאש. מערבבים פנימה וניל ומלח. מקפלים פנימה אגוזי פקאן; מגניב.
חותכים פרוסה דקה של תחתית כל עוגה.
מורחים תחתית עוגה אחת במילוי; לשים עוגות יחד עם תחתיות יחד. לְהַפְרִישׁ.
בקערה קרם חמאה וקיצור. מקציפים סוכר ווניל.
מוסיפים חלב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
שלב צבע מאכל אדום וצהוב כדי ליצור כתום; גוון כשלושה רבעים מתפוז הציפוי. גוון ירוק ציפוי שנשאר.
מניחים כוס קטנה הפוכה במרכז העוגה כדי לתמוך ב"גבעול". שים כף ציפוי על הכוס ומעל גבי גביע גלידה או בננה.
חותכים את החרוט או הבננה באורך הנכון; כפור עם ציפוי ירוק. עוגת פרוסט עם ציפוי תפוזים. אם רוצים, מוסיפים פירורי מי שוקולד כ"לכלוך" מסביב לעוגה. מקטרים גפנים ירוקות על עוגה ו"לכלוך" אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.