עוגת דלעת אני
עוגת דלעת אני דורש בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, ציפורן טחון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . נסו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו פשטידת דלעת על סטרואידים-תערובת עוגה ואגוזים באמת רמפות את טעם פשטידת הדלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הדלעת, התאדו חלב, ביצים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר.
מפזרים את תערובת העוגה על תערובת הדלעת.
טפטוף עם חמאה מומסת. למעלה עם אגוזי פקאן.
אופים 50 דקות בתנור שחומם מראש.