פאי דלעת ומייפל גבינת שמנת דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. אם יש לכם חלב מרוכז, קליפות קראקר גרהם, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו גבינת שמנת מייפל דלעת קלה, רול דלעת עם מילוי גבינת שמנת מייפל, ו עוגות דלעת עם ציפוי גבינת מייפל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עבור שכבת גבינת שמנת, בקערת ערבוב קטנה, לשלב 1?4 כוס הדלעת, גבינת השמנת, סירופ מייפל, 1 כפית של תבלין פשטידת הדלעת, 1 ביצה, והוניל. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. כפית את תערובת גבינת שמנת באופן שווה לתוך קליפות העוגה וחלק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
גבינת שמנת
סירופ מייפל
קרום עוגה
דלעת
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
3
עבור שכבת הדלעת, בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הדלעת הנותרת ואת הבורבון. הכה עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורב.