עוגת דלעת ומייפל גבינת שמנת
פאי דלעת ומייפל גבינת שמנת דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. אם יש לכם חלב מרוכז, קליפות קראקר גרהם, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו גבינת שמנת מייפל דלעת קלה, רול דלעת עם מילוי גבינת שמנת מייפל, ו עוגות דלעת עם ציפוי גבינת מייפל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
עבור שכבת גבינת שמנת, בקערת ערבוב קטנה, לשלב 1?4 כוס הדלעת, גבינת השמנת, סירופ מייפל, 1 כפית של תבלין פשטידת הדלעת, 1 ביצה, והוניל. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. כפית את תערובת גבינת שמנת באופן שווה לתוך קליפות העוגה וחלק. תניח בצד.
עבור שכבת הדלעת, בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הדלעת הנותרת ואת הבורבון. הכה עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורב.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק, קינמון, 2 הביצים הנותרות, ותבלינים עוגת דלעת הנותרים. הכה עד חלקה.
יוצקים באופן שווה על שכבת גבינת שמנת כדי למלא קליפות עוגה וחלק.
מניחים פשטידות על תבנית אפייה גדולה.
אופים במשך 60 עד 75 דקות או עד להגדיר 1 אינץ ' ממרכזים. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.