עוגת דלעת חמאת תפוחים
פאי דלעת חמאת תפוחים דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חמאת תפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים ביצים וחלב התאדה.
יוצקים לתוך קליפת עוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד סכין מוכנס 2 סנטימטרים מהמרכז יוצא נקי.
מפזרים ציפוי streusel מעל העוגה, ואופים במשך 15 דקות נוספות.
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה קטנה, לשלב חמאה, קמח, וסוכר חום 1/3 כוס. מערבבים עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים בפקאנים.