קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת חמאת תפוחים

עוגת דלעת חמאת תפוחים
פאי דלעת חמאת תפוחים דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חמאת תפוחים, 1/4 כוס סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. מערבבים ביצים וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתוך קליפת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד סכין מוכנס 2 סנטימטרים מהמרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
5
מפזרים ציפוי streusel מעל העוגה, ואופים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה קטנה, לשלב חמאה, קמח, וסוכר חום 1/3 כוס. מערבבים עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה