קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת מלווקרם

עוגת דלעת מלווקרם
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 372 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינת שמנת, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגיות דלעת Mellowcreme, עוגת דלעת טבעונית רכה עם דלעת ספייס קרם חמאה זיגוג, ו עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350°f. גריז מחבת bundt ומפזרים קמח. הגדר לצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סודה לשתיה ואבקה, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה נפרדת, לשלב את הדלעת, חמאה מומסת, דבש, ומים. מערבבים לתוך תערובת הקמח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הבלילה למחבת bundt מוכן שלך. מאז הבלילה תהיה עבה למדי, להשתמש מרית גומי כדי להפיץ את הבלילה כך שהוא מופץ באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
אופים במשך 30 דקות, או עד מפרט מוכנס יוצא בעיקר נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בעוד העוגה מתקררת, להפוך את הציפוי. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב את גבינת שמנת עד שהוא חלק וקרם; להוסיף את החמאה, ומערבבים שוב עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
8
מוסיפים את הווניל ומערבבים בסוכר של הקונדיטוריה, לאט לאט, מערבבים במהירות בינונית, עוצרים לכל תוספת ומגרדים את הקערה עם מרית גומי. לאחר מוכן, להפריד כמות קטנה (1/4 כוס או כך) של ציפוי לתוך קערה קטנה גוון כי חלק של ציפוי ירוק; גוון את כתום זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
באמצעות סכין חדה, לשחרר את העוגה מן הצדדים של המחבת; להפוך את המחבת ואת העוגה צריך לצאת די בקלות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
חותכים את העוגה לשש חתיכות (לשלישים, ולאחר מכן כל שליש במחצית). שים חתיכה אחת בצד - תוכל להשתמש ביצירה זו כדי לעצב את הגבעול.
11
באמצעות חתיכות העוגה שנותרו, לשים אותם בחזרה יחד כדי ליצור מעגל (הסרת חתיכת העוגה צריך לעשות את "חור" באמצע העוגה קטן יותר). אם תרצה, לדבוק חתיכות באמצעות כמות קטנה של ציפוי. באמצעות סכין חדה," לגלח "או" לפסל " כל קצוות חדים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
בעדינות להחיל מעיל פירור של ציפוי על העוגה; אתה לא צריך לדאוג ציפוי החלק הפנימי של החור של העוגה, כמו זה יהיה מכוסה על ידי "גזע".
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
13
תן את הצינה עוגה חלבית קלות במקרר במשך כ -30 דקות כדי לתת את המעיל פירור להגדיר.
14
כפור את שאר העוגה בנדיבות עם ציפוי הכתום. אם תרצה, להוסיף פרטים "בליטות" של הדלעת באמצעות ג ' ל או כתיבת הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
כתיבת הדובדבןכתיבת הדובדבן
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
15
חתוך את חתיכת העוגה השמורה שלך לתוך גליל, וכפור עם הציפוי הירוק שנשאר מכל הצדדים למעט התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
16
מניחים את " גזע " על גבי החור בעוגת הדלעת שלך כדי ליצור גזע.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
17
לשרת טריזים; לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.