עוגת דלעת עם רוטב קרמל
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא הל טחון, קצפת, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. נסו עוגת דלעת עם רוטב קרמל, עוגת דלעת עם רוטב קרמל, ו עוגת דלעת עם רוטב קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. Spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. לעטוף רדיד סביב מחבת לתפוס טיפות. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות. כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. כפית 3 כוסות של התערובת על הקרום; להפיץ באופן שווה. כדי הנותרים תערובת גבינת שמנת, להוסיף דלעת, דלעת פאי תבלין הל; לערבב עם חוט לטאטא עד חלקה. כפית על תערובת במחבת.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר לפחות 2 סנטימטרים מקצה מחבת אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
בסיר קטן, סוכר חום חום חום חום, סירופ תירס ו 2 כפות חמאה לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקרם הקצפה; חום לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים ברום. מגניב עד חם.
ממש לפני ההגשה, להפעיל מרית מתכת קטנה סביב קצה מחבת; להסיר בזהירות את הצד של מחבת. למעלה פרוסות בודדות עם רוטב חם מנה של קצפת. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.