עוגת דלעת פקאן
עוגת דלעת פקאן דורש על 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 372 קלוריות. מתאים ל-20 ומחירו 79 סנט למנה מנות. 155 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לך תמצית ונילן, ופלים וניל, דלעת חבילה מוצקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת רום פקאן דלעת, דלעת פקאן שכבת עוגה, ו עוגת שכבת דלעת-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הוופלים, הפקאנים והחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ לשלושה 9 אינץ ' משומן ומקומח. מחבתות אפייה עגולות.
לעוגה, בקערה גדולה אחרת, מקציפים את תערובת העוגה, הדלעת, הביצים והחמאה; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים גבוה במשך 2 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות למשך 10 דקות לפני שמוציאים למתלים להתקררות מוחלטת.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהם תפוחים.
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים דק מילוי בין שכבות (פירור בצד למטה) ועל הצדדים של העוגה.
מורחים ציפוי קרמל על גבי העוגה, ומאפשרים לחלקם לטפטף בצדדים.
מקשטים בחצאי פקאן. אחסן במקרר.