עוגת דלעת קראנץ קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל דלעת קראנץ עוגת קפה. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 124 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, דלעת ספייס עוגיות לערבב, דלעת פאי לערבב, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת הקפה של בלום, עוגת קפה קראנץ ' חמוציות, ו עוגת קפה אפרסק קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, חלב, ביצה, סוכר מגורען ו 1 כפית עוגת דלעת תבלינים עד מעורבב היטב.
מורחים עוגת דלעת לערבב על הבלילה; יוצקים נותר הבלילה על גבי.
בקערה קטנה, לערבב את כל המרכיבים ציפוי עם מזלג עד מתפורר.
מפזרים מעל הבלילה; קל לגרור סכין חמאה דרך ציפוי לערבב עם השכבה העליונה של הבלילה.
אופים 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.