עוגת דלעת קרמל
עוגת דלעת קרמל היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם 4 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד משולב, ואז לבדוק שוב. (לא overwork בצק או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד ולחץ לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק 5 אינץ'. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקומח קלות לסיבוב 14 אינץ', ולאחר מכן להתאים למחבת קיש לקצץ סומק בצק עודף עם שפת פאן. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה. שים מחבת קיש על תבנית אפייה ואופים קליפה פאי עד שהצד מוגדר והקצה הוא זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים פגז עד התחתונה הוא זהב, על 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין במחבת על מדף, כ -30 דקות.
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר כבד 3-3 1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס. מרתיחים סירופ, שוטפים את הצד של המחבת מדי פעם עם מברשת מאפה טבול במים קרים ומחבת מתערבלת בעדינות (לא מערבבים), עד שהתערובת היא קרמל זהב עמוק, כ -10 דקות.
להפחית את החום בינוני ובזהירות להוסיף 1 כוס קרם (תערובת יהיה בועות במרץ), ערבוב עד קרמל הוא מומס. מערבבים בכוס הנותרים קרם ולהביא רק לרתיחה.
מקציפים יחד פירה דלעת, תבלינים, ומלח בקערה גדולה.
לטאטא בתערובת שמנת חמה, ולאחר מכן להוסיף ביצים, לטאטא עד בשילוב היטב.
יוצקים מילוי לקרום מקורר ואופים עד נפוח 1 1/2 אינץ ' מקצה ומרכז מוגדר רק, 55 עד 60 דקות. מגניב במחבת על מדף, על 2 שעות. (עוגה תמשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
הסר צד של פאן לפני ההגשה.
# & 149; הבצק יכול להיות מקורר עד 1 יום או קפוא, עטוף היטב בנייר כסף, 1 חודש.# &149;פגז עוגה יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.# & 149; העוגה נאכלת הכי טוב באותו היום אבל יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.