מתכון זה מספק 16 מנות. עם 458 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת דלעת פאונד, עוגת דלעת פאונד, ו עוגת דלעת פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 350°f. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
סודה לשתייה
קיצור
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר חום וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
להוסיף דלעת 2 כפיות וניל; לנצח על מהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח לסירוגין עם 1/2 כוס חלב עד חלקה. מערבבים ב 1 כוס שוקולד צ ' יפס. בלילת כפית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
דלעת
וניל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. בקערה בינונית, לערבב את כל החומרים זיגוג עד חלקה ועבה.