עוגת דלעת-שוקולד פאונד
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 458 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת דלעת פאונד, עוגת דלעת פאונד, ו עוגת דלעת פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר חום וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.
להוסיף דלעת 2 כפיות וניל; לנצח על מהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח לסירוגין עם 1/2 כוס חלב עד חלקה. מערבבים ב 1 כוס שוקולד צ ' יפס. בלילת כפית למחבת.
אופים 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. בקערה בינונית, לערבב את כל החומרים זיגוג עד חלקה ועבה.
מפזרים עם שבבי שוקולד 1/4 כוס הנותרים.