עוגת דנדי עם רוטב ריבה חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה דנדי עם רוטב ריבה חם. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 621 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח לכל מטרה, מרמלדה כתומה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דנדי, עוגת דנדי, ו עוגת דנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. מחבת עוגה בקוטר 8 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'; שורה תחתונה עם נייר קלף. מנפים קמח, אבקת אפייה, מלח ותבלינים לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, סוכר, ויסקי, קליפת תפוז מגוררת בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצים 1 בכל פעם. מערבבים במרכיבים יבשים, ואז כל פירות יבשים וקליפה מסוכרת.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
מברשת למעלה עם 2 כפות ריבה. מסדרים שקדים סביב קצה, הקשה קלות לדבוק.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 20 דקות יותר. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.) להפוך את העוגה מתוך מחבת; לקלף את קלף.
מערבבים ריבה וויסקי בסיר בינוני.
חותכים את כל הקליפה ואת התמורה הלבנה מתפוזים. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך בין ממברנות, שחרור מקטעים כתומים.
מוסיפים 2 כפות מיץ תפוזים מקערה לסיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שמרמלדה נמס והרוטב מחומם דרך, על 5 דקות.
מגישים עוגה עם רוטב חם, מגזרים כתומים, וקצפת.
קליפת תפוז מסוכרת באיכות גבוהה זמינה ברוב חנויות הממתקים.