עוגת הגבינה הטובה ביותר שלנו
והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי, ו עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
Mix graham crumbs, butter and 1/4 cup sugar; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Beat cream cheese and remaining sugar in large bowl with mixer until blended.
Add sour cream and vanilla; mix well.
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each addition just until blended.
Bake 1 hour to 1 hour 10 min. or until center is almost set. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
Top with pie filling before serving.