עוגת הגבינה המושלמת
עוגת הגבינה המושלמת דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, קמח, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה מושלמת, ו עוגת גבינה מושלמת (מתכונים דומים).
הוראות
בחוזקה הקש פירורים לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. קו המסננת עם ארבע שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על הקצוות החיצוניים של הקערה. יוגורט כפית לתוך המסננת. מכסים באופן רופף בניילון נצמד, ומקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה, ולהשליך את הנוזל.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים יוגורט מנוקז, קמח, ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך גבינת שמנת) בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. לאט להוסיף תחליף ביצה, והכה עד בשילוב.
יוצקים תערובת גבינה לתוך קרום מוכן.
מניחים במחבת אפייה רדודה גדולה, ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות.
הסר צדדים מחבת, וקריר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.