עוגת הגבינה המפורסמת של דונה
עוגת הגבינה המפורסמת של דונה היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-36 גרם שומן. מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי קרקר גרהם, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת הגבינה המפורסמת של דונה, סירי עוגת האוכמניות של דונה היי, ופנקייק עוגת הגבינה המפורסמת כמעט.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערת ערבוב, מערבבים 1 1/2 כוסות פירורי קרקר גרהם והחמאה או המרגרינה בידיים. משטחים קרום בתחתית התבנית הקפיצית.
טורפים בקערה גדולה גבינת שמנת רכה עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים חלב מרוכז ממותק ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים, השמנת החמוצה והוניל וממשיכים לטרוף.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מאוד, ויוצקים את התערובת לתבנית הקפיצית.
מפזרים את 1/2 כוס פירורי קרקר גרהם הנותרים על החלק העליון של הבלילה.
אופים במשך 45 עד 50 דקות.
לתת לעמוד ולהתקרר. מקררים לצינון.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה עם ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Dama Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, שנותן ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.