עוגת הגבינה של קרם דה מנתה
, המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קצפת, ביצים, קרם דה menthe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, ו קרם דה מנתה עוגיות עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של 9 אינץ ' מחבת springform עם רדיד חובה כבדה כדי למנוע דליפה. ריסוס בתוך החלק התחתון של המחבת עם ספריי בישול.
מקום 16 של העוגיות בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון; שקית חותם למחוץ עם מערוך. לחץ 1 1/2 כוסות פירורי עוגיות בתחתית מחבת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד סט. להפחית את טמפרטורת התנור ל 149°. cool קרום 10 דקות.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. לנצח 3/4 כוס שמנת, קרם דה menthe crme וצבע מזון רק עד מעורבב.
אופים 60 עד 65 דקות או עד קצה עוגת הגבינה מוגדר לפחות 2 אינץ ' מקצה המחבת אבל המרכז עדיין מתנועע מעט. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הפעל מרית מתכת קטנה סביב קצה המחבת; להסיר בזהירות את הצד של המחבת.
מניחים שבבי שוקולד בקערה קטנה חסינת חום. בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, מיקרוגל 1/3 כוס שמנת על גבוה על 1 דקה או עד חם.
יוצקים על שוקולד צ ' יפס.
בואו לעמוד 2 דקות; מערבבים עד חלקה.
מורחים זיגוג על עוגת גבינה. למחוץ גס הנותרים 8 עוגיות; מפזרים על עוגת גבינה. חנות מכוסה במקרר.