עוגת הדובדבנים החמוצה של בובי
פאי הדובדבנים החמוץ של בובי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סיבובים של בצק עוגה, טפיוקה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הדובדבנים, הסוכר, הטפיוקה, החמאה, מיץ לימון, תמצית שקדים ומלח.
להעביר 2 סיבובים של בצק עוגה לשני 9 אינץ ' פחיות עוגה. מחלקים את תערובת הדובדבן בין הקרום. מכסים את העוגות עם 2 סיבובים הנותרים של בצק (בתבנית סריג, אם תרצה).
מפזרים את קרום העוגה עם מים, ולאחר מכן עם קצת סוכר. צנן את העוגות במקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מניחים את העוגות על דפי אפייה ומעבירים לתנור.
אופים על 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F ולהמשיך לאפות עד בועות המילוי והקרום הוא חום זהוב, כ 45 דקות. לקרר את העוגות על מתלה תיל לפחות 2 שעות לפני חיתוך. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.