קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת המוקה האהובה על סוזן

עוגת המוקה האהובה על סוזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת המוקה האהובה על סוזן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, גרגרי קפה נמס, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו אורז אנצ'ילדה בקר האהוב על סוזן, עוגת סוזן שחורת עיניים, ו עוגת קפה שמנת חמוצה של סוזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, השמנת החמוצה, הביצים, הליקר והשמן; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה 1 כוס שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מעבירים לשלושה 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במיקרוגל ממיסים את שבבי האפייה הלבנים, החמאה ושאר השוקולד צ ' יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה גרגרי קפה ומוציאים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס שמנת; לתת לעמוד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים לתערובת שוקולד. בקערה גדולה מקציפים את יתרת 1-1/4 כוסות השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים לתערובת השוקולד שהתקררה; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
לקצפת, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
מניחים שכבת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם מחצית מתערובת השוקולד. חזור על שכבות. למעלה עם שכבת העוגה הנותרת. פרוסט העליון ואת הצדדים של עוגה עם קצפת. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב