עוגת הסיר הצ'יליאני של ג' ודי
עוגת הסיר הצ'יליאני של ג' ודי יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1276 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל טחון, מאפה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות צימוקים במרק בשר בקערה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). פרוש את קרום העוגה ומניח רמקין, בצד העליון למטה, על הקרום. לחץ בקלילות כדי ליצור מעגל. חזור על 5 פעמים נוספות כדי להפוך 6 עיגולים בסך הכל; לחתוך עיגולים.
בקר טחון להתפורר למחבת גדולה, במקום מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים עד בשר משחימים, 10 עד 15 דקות. מערבבים פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור לתוך בשר טחון.
מסננים צימוקים, הזמנת מרק בשר, ומערבבים צימוקים וזיתים לתערובת בקר.
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני; מערבבים קמח לתוך חמאה חמה עד לשלב ביסודיות. בהדרגה מערבבים מרק בשר שמור לתוך תערובת קמח, להפחית את החום בינוני-נמוך, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -5 דקות; מתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים תערובת בקר טחון לתוך רוטב בשר בקר.
תערובת בקר כפית לתוך ramekins העליון כל אחד עם מעגל קרום עוגה, הקשה על קרום למטה על הקצוות של ramekins לאטום.
חותכים כמה חורים לתוך החלק העליון של כל קרום עם סכין חדה. הגדר פשטידות סיר על תבנית אפייה להכיל טיפות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הם השחמה, 20 עד 25 דקות.