עוגת אפרסק הפוך היא קינוח שמגיש 4. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לך קמח, סודה לשתייה, חמאה וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה לא כל כך גדול. עוגת הפוך אפרסק בודדת , עוגת אפרסק הפוך ועוגת אפרסק הפוך דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחלקים 2 כפות מהחמאה בין 4 (6 אונקיות) רמקינים. ממיסים את כף החמאה הנותרת ומניחים בצד. מחלקים באופן שווה את הסוכר החום בין הרמקינים; מפזרים אותו לתחתית הכלים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
חותכים כל אפרסק ל-12 עד 14 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
5
מניחים את האפרסקים על גבי הסוכר; מחלקים אותם באופן שווה בין הכלים ומפזרים את הג'ינג'ר. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוק
6
בקערת ערבוב בינונית טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה נפרדת טורפים יחד את הסוכר, החמאה, תמצית הווניל וכף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים רק עד לאיחוד.
8
יוצקים את הבלילה על האפרסקים; מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
9
מניחים על הרשת האמצעית של התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהעוגה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מוציאים מהתנור לרשת ומניחים להתקרר במשך 5 דקות. מפעילים סכין מסביב לקצה של כל מנה והופכים על צלחת הגשה. חזור על הפעולה עם כל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "