עוגת הפוך אפרסק אישית
עוגת אפרסק הפוך היא קינוח שמגיש 4. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לך קמח, סודה לשתייה, חמאה וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה לא כל כך גדול. עוגת הפוך אפרסק בודדת , עוגת אפרסק הפוך ועוגת אפרסק הפוך דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מחלקים 2 כפות מהחמאה בין 4 (6 אונקיות) רמקינים. ממיסים את כף החמאה הנותרת ומניחים בצד. מחלקים באופן שווה את הסוכר החום בין הרמקינים; מפזרים אותו לתחתית הכלים.
חותכים כל אפרסק ל-12 עד 14 חתיכות.
מניחים את האפרסקים על גבי הסוכר; מחלקים אותם באופן שווה בין הכלים ומפזרים את הג'ינג'ר. לְהַפְרִישׁ.
בקערת ערבוב בינונית טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה נפרדת טורפים יחד את הסוכר, החמאה, תמצית הווניל וכף חמאה מומסת.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים רק עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על האפרסקים; מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
מניחים על הרשת האמצעית של התנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד שהעוגה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מוציאים מהתנור לרשת ומניחים להתקרר במשך 5 דקות. מפעילים סכין מסביב לקצה של כל מנה והופכים על צלחת הגשה. חזור על הפעולה עם כל עוגה.
מגישים מיד עם קצפת או גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "