עוף ואטריות תוצרת בית
עוף תוצרת בית ואטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין הקרקע, מלח, פתיתי פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: עוף עם אטריות תוצרת בית, אטריות תוצרת בית ומרק עוף, ו עוף ואטריות אמיש תוצרת בית.
הוראות
מכסה עוף ב 4 ליטרים מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים במשך 30 דקות.
הסר עוף מחשיש עם כפית מחוררת. עם שני מזלגות, להסיר כמה שיותר בשר מן העצמות ככל שתוכל, מעט רטוש בשר בתהליך. להחזיר עצמות מרק ומבשלים על נמוך, מכוסה, במשך 45 דקות.
הסר עצמות מן המרק עם כף מחורץ, וודא כי כדי לקבל כל עצמות קטנות שאולי התנתקו.
מוסיפים את הגזר והסלרי (ובצל, אם משתמשים) לסיר, ואחריו עשבי תיבול ותבלינים. מערבבים לשלב ומבשלים במשך עשר דקות כדי להתיך טעמים.להגביר את החום ולהוסיף אטריות ביצה קפואות ועוף. מבשלים 8 עד 10 דקות.
מערבבים קמח וקצת מים. מערבבים עד חלקה.
יוצקים לתוך מרק, מערבבים לשלב, ומבשלים עוד 5 דקות, או עד מרק מתעבה קצת. לבדוק ולהתאים תבלינים לפי הצורך.