עוגת הפירות של אמא
עוגת הפירות של אמא היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 4521 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 122 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך דומדמניות, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון, Fruktkaka (עוגת פירות שבדית .... לא כמו האמריקאי Fruitcake), ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על צימוקים ודומדמניות כדי לכסות.
תן תלול במשך 5 דקות, ואז לנקז. בקערה גדולה מאוד לשלב דומדמניות, צימוקים, טיפות מסטיק, דובדבנים מסוכרים, תאריכים מגולענים, אגוזי מלך, תבלינים, ברנדי וג ' לי. מערבבים כדי להתמזג. כסה ותן לעמוד בן לילה.
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). גריז שלושה 8x4 מחבתות כיכר אינץ'.
שמנת החמאה והסוכר יחד עד אור וקרם.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. מערבבים בוניל. מנפים את הקמח וסודה לשתייה יחד. תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת הפירות.
יוצקים באופן שווה לשלושה מחבתות.
אופים ב 275 מעלות F (135 מעלות C) במשך 2-1/4 עד 3 שעות או עד קיסם מוכנס במרכז הכיכרות יוצא נקי.