זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת הקוקוס של ג'יימי, עוגת הקוקוס של ג'יימי, ו עוגת הקוקוס של פאולה דין.
הוראות
1
בצע כיוונים עבור עוגה בסיסית 1-2-3-4, החלפת חלב קוקוס לחלב רגיל. בעוד העוגה אפייה, להכין מילוי. מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, חלב וקוקוס בקערה עד מעורבב היטב.
הסר שכבות עוגה מהתנור ולאפשר עוגה להישאר במחבתות כפי שאתה מכין לערום ולמלא.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר שכבה ראשונה הפוך על צלחת עוגה. באמצעות הקצה הלא נכון של כף עץ, נקב חורים כ 1 אינץ ' זה מזה עד העוגה כולה כבר דקר.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מורחים 1/3 של תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב. (כשאני עורם שכבות יחד אני מקל אותם עם קיסמים כדי למנוע מהעוגה לזוז).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
5
הכינו ציפוי של 7 דקות. כפור למעלה וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6
מפזרים העליון הצדדים של עוגות עם קוקוס נוסף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה. באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת עד רכות.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 3 או 4 אינץ ' מעל הדלפק, ואז להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד הסוף. מגניב מחבתות 5 עד 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים קירור. מגניב לחלוטין להפיץ שכבות עוגה עם הזיגוג האהוב עליך כדי להפוך עוגה 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מניחים סוכר, שמנת של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי כף יד במשך 1 דקה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
15
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. (אם זה קורה, זה יכול לגרום לזיגוג שלך להיות מגורען). לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי