עוגת הקוקוס של ג'יימי
זה מושלם עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת הקוקוס של ג'יימי, עוגת הקוקוס של ג'יימי, ו עוגת הקוקוס של פאולה דין.
הוראות
בצע כיוונים עבור עוגה בסיסית 1-2-3-4, החלפת חלב קוקוס לחלב רגיל. בעוד העוגה אפייה, להכין מילוי. מערבבים יחד סוכר, שמנת חמוצה, חלב וקוקוס בקערה עד מעורבב היטב.
הסר שכבות עוגה מהתנור ולאפשר עוגה להישאר במחבתות כפי שאתה מכין לערום ולמלא.
הסר שכבה ראשונה הפוך על צלחת עוגה. באמצעות הקצה הלא נכון של כף עץ, נקב חורים כ 1 אינץ ' זה מזה עד העוגה כולה כבר דקר.
מורחים 1/3 של תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב. (כשאני עורם שכבות יחד אני מקל אותם עם קיסמים כדי למנוע מהעוגה לזוז).
הכינו ציפוי של 7 דקות. כפור למעלה וצדדים של עוגה.
מפזרים העליון הצדדים של עוגות עם קוקוס נוסף.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה. באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת עד רכות.
מוסיפים סוכר וממשיכים קרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחלב לסירוגין לתערובת מוקצפת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 3 או 4 אינץ ' מעל הדלפק, ואז להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
אופים במשך 25 עד 30 דקות או עד הסוף. מגניב מחבתות 5 עד 10 דקות. הפוך עוגות על מדפים קירור. מגניב לחלוטין להפיץ שכבות עוגה עם הזיגוג האהוב עליך כדי להפוך עוגה 3 שכבות.
מניחים סוכר, שמנת של סירופ טרטר או תירס, מלח, מים, וחלבוני ביצה בחלק העליון של דוד כפול. הכה עם מערבל חשמלי כף יד במשך 1 דקה.
מניחים מחבת על פני מים רותחים, להיות בטוח כי מים רותחים לא לגעת בתחתית המחבת העליונה. (אם זה קורה, זה יכול לגרום לזיגוג שלך להיות מגורען). לנצח כל הזמן על מהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי במשך 7 דקות. מקציפים בוניל.