מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, חמאה, x, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הר געש, עוגת יום הולדת הר געש, ו עוגת הר געש עם שוקולד וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים מרכיבים יחד עם מיקסר חשמלי. להפריש עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
3
שורה תחתונה של מחבת משומנת עם פתיתי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים אגוזי פקאן על גבי קוקוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פקאנים
5
בצע הוראות על גב הקופסה כדי להכין עוגה. מקציפים במשך כ 2 דקות, באמצעות מיקסר חשמלי. מקפלים בממתקים בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
6
יוצקים לתוך מחבת עוגה. באופן שווה שטח dollops של תערובת שמנת על גבי העוגה. כשהעוגה תבשל, השמנת תשקע לתחתית. זה יהיה" הר הגעש " של טעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
7
מניחים בתנור במשך 40 עד 45 דקות. בעוד העוגה עדיין חם להפיץ את הזיגוג באופן שווה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בסיר קטן, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
לטאטא אבקת קקאו ולהוסיף חלב עד שאתה מקבל עקביות דקה. אם זיגוג עבה מדי, להוסיף עוד חלב. תוך הבאת תערובת חמאה וחלב לרתיחה, לטאטא תמצית סוכר ושקדים של ממתקים. זיגוג צריך להיות דק.