קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הריבה המיושנת של אמא עדנה

עוגת הריבה המיושנת של אמא עדנה
נסו עוגת הו הו של עדנה, הכרוב המתובל של עדנה מיי, ו פנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 4 (9 אינץ') cakepans עגול עם נייר שעווה; מחבתות מעיל עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
להוסיף ריבה, מכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בפקאנים וצימוקים. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
אופים ב 350 במשך 25 עד 28 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הכן את זיגוג הגמר. בעוד זיגוג הגמר מתקרר, להכין את זיגוג השרייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מניחים שכבת עוגה 1, במהופך, על צלחת עוגה. שכבת זין עם סכין קילוף קטן, מה שהופך את החורים על 1/4 אינץ ' זה מזה. כפית 1/2 כוס ספוג זיגוג, על 2 כפות בכל פעם, לתוך אמצע שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מורחים זיגוג לעוגה בתנועה מעגלית לאחר כל תוספת, באמצעות כף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
כף 1 כוס גמר זיגוג על שכבת העוגה, על 1/4 כוס בכל פעם, באמצעות הליך זהה ליישום זיגוג ספוג. (זיגוג גימור יצוף על הצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
חזור על הנוהל עם שאר שכבות העוגה וזיגוג. כף הנותרים גמר זיגוג מעל העוגה ומאפשר לזרום למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
בואו עוגה לעמוד עד זיגוג הופך מוצק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
הערה: העוגה יכולה להיות מוכנה עד יומיים קדימה, אם תרצה בכך.
14
טיפ: אם אתה רוצה צלחת עוגה נקייה, להחליק רצועות של נייר שעווה (כ 3 אינץ ' רחב) בין הקצה של שכבת העוגה הראשונה צלחת עוגה לפני החלת זיגוג. אפשר זיגוג להיות המשרד, אבל לא קשה, לפני הסרת רצועות. עם זאת, לא היה אכפת לנו את הטיפות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'