עוגת השוקולד של אליזבת דיוויד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד של אליזבת דוד. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. אם יש לך שוקולד מריר, אספרסו, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת, עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת, ו עוגת המלכה אליזבת (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 אינץ'.
בקערה חסינת חום גדולה מעל למחבת של מים רותחים, משלבים את השוקולד עם החמאה, האספרסו והרום ומערבבים עד שהם נמסים וחלקים.
הסר את הקערה מהחום ומערבבים את הסוכר ושקדים טחונים.
תן לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז להכות בחלמונים, 1 בכל פעם.
בקערה נקייה מפלדת אל-חלד, הכה את החלבונים עד לפסגות נוקשות. מערבבים 1/3 של הלבנים מוכים לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן לקפל את הלבנים הנותרים עד משולב באופן מלא.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 45 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין על מתלה לפני שהוא הופך אותה על מגש.