עוגת השוקולד של ג'ינה
אם יש לך חמאה, מלח שולחן, אבקת קקאו וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת השוקולד חסרת הקמח של ג'ינה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה מחבת 10 אינץ ' ואבק עם אבקת קקאו.
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, להוסיף את החמאה והסוכר. באמצעות חיבור ההנעה, קרם יחד עד אור ורך נפח גדל.
מוסיפים את הביצים והחלמון ביצה, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
בקערת ערבוב אחרת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, המלח ואבקת אפייה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לחילופין עם החמאה לתערובת החמאה והביצה המסתיימת בקמח. מערבבים את הוניל ושופכים את הבלילה למחבת Bundt מוכן.
אופים במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
בואו להתקרר על מתלה תיל לפני היציאה על צלחת הגשה וחתיכה.
מוסיפים את השוקולד לקערה בגודל בינוני. בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה נמוכה.
יוצקים את השמנת על השוקולד ומוסיפים את סירופ התירס. ברגע שהשוקולד נמס, מקציפים יחד כדי לשלב.