אם יש לך חמאה, מלח שולחן, אבקת קקאו וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת השוקולד חסרת הקמח של ג'ינה, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. חמאה מחבת 10 אינץ ' ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
חמאה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
תנור
2
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, להוסיף את החמאה והסוכר. באמצעות חיבור ההנעה, קרם יחד עד אור ורך נפח גדל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
3
מוסיפים את הביצים והחלמון ביצה, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ביצה
4
בקערת ערבוב אחרת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, המלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
5
מוסיפים את המרכיבים היבשים לחילופין עם החמאה לתערובת החמאה והביצה המסתיימת בקמח. מערבבים את הוניל ושופכים את הבלילה למחבת Bundt מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
אופים במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד קיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
בואו להתקרר על מתלה תיל לפני היציאה על צלחת הגשה וחתיכה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
מוסיפים את השוקולד לקערה בגודל בינוני. בסיר קטן על אש נמוכה, מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
9
יוצקים את השמנת על השוקולד ומוסיפים את סירופ התירס. ברגע שהשוקולד נמס, מקציפים יחד כדי לשלב.