עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה
עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 433 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו סירופ תירס, אגוז מוסקט טחון, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו קינוח. 598 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך מדהים. עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה, עוגת שזיפים מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת חמאה עם ציפוי קרמל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לעוגה: חממו את התנור ל -300 מעלות פרנהייט וחמאו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים את השזיפים בסיר קטן. מכסים אותם במים. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים עד שהם רכים ומועכים, בערך 8 דקות.
מסננים את המים ומועכים את השזיפים על צלחת. זה בסדר להשאיר נתחים קטנים מאחור. מניחים את השזיפים בצד ומכינים את העוגה.
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, הפלפל האנגלי, הקינמון ואגוז המוסקט. ממממ... מריח כמו החגים.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את השמן, הסוכר, הווניל והביצים.
שלב את החומרים הרטובים והיבשים והתיז פנימה את החלב. מערבבים עד לאיחוד. התערובת תהיה מעט גושית.
עכשיו זורקים פנימה את השזיפים המעוכים. ואם הדבש שלך נכנס תוך כדי השלמת שלב זה, הגן על הקערה בגופך וערבב במהירות. מה שהוא לא יודע לא יפגע בו.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה ואופים 35 עד 40 דקות. סבתא איני הייתה נחושה בדעתה: אל תאפו את העוגה. אתה רוצה שזה יהיה נחמד ולח.
שלב את הסוכר, החמאה, החמאה, סירופ התירס, הסודה לשתייה והווניל בסיר בינוני. מערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה איטית על אש בינונית-גבוהה. אין צורך לערבב. ממשיכים לרתיחה עד שהציפוי הופך לצבע קרמל בהיר, 5 עד 7 דקות. חשוב: הדובדבן צריך להיות בצבע הקרמל, אך עדיין לא יציב ודביק. זה צריך להיות מוזג.
מוציאים את העוגה מהתנור. נסו לא להתעלף, מכיוון שהוא מריח אלוהי לחלוטין.
בעוד העוגה חמה מאוד, יוצקים את הדובדבן באופן שווה מעל הדף. לעבוד מהר, כפי שהוא יתחיל במהירות לספוג לתוך העוגה.
מורחים את המעיל באופן שווה ... אז בבקשה, עשה לעצמך טובה: ללקק את המרית. זה יגרום לך לחייך.
מגישים מיד, או אל תהסס לתת לעוגה לשבת על השיש זמן מה לפני ההגשה. זה רק משתפר עם הגיל.
רמז מועיל: מגישים מבלי לחשוף את העובדה שהעוגה מכילה שזיפים מיובשים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "