עוגת השמש של סאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השמש של סאני. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו טרטר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני), נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
להפריד ביצים בזהירות, לשים לבנים בקערה ערבוב גדול חלמונים בקערה ערבוב גדול אחר. מקציפים חלמונים עד אור וקצף. מוסיפים לאט את המים. בהדרגה לנצח את הסוכר, ואז וניל ו/או תמצית שקדים; לנצח עד חיוור ועבה במרקם (זמן מכות הכולל יכול להיות כל עוד 7 דקות). לנפות קמח שוב עם מלח ואבקת אפייה. חזור לנפה ולקפל תערובת קמח לתוך תערובת חלמון ביצה, סינון קצת בכל פעם.
היכו את החלבונים בעדינות עד להקציף.
מוסיפים קמצוץ מלח וקרם אבנית. להגביר את מהירות מערבל והכה עד שהם יוצרים פסגות לחות, מבריק.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בזרם דק על פני השטח כולו של תערובת ביצה לבן, חיתוך בעדינות וקיפול עם מרית גומי, מוודא שהכל מקופל לחלוטין.
יוצקים למחבת צינור עגול 10 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת. צייר מרית דקה בעדינות דרך הבלילה כדי להיפטר מכל כיסי אוויר גדולים.
אופים על המדף השני מתחתית התנור במשך 1 שעה. (העוגה נוטה ליפול כמות קטנה לאחר 50 דקות, אז אל תדאג.)
הפוך מחבת על מתלה ולתת להתקרר מתוך המחבת במשך 1 1/2 שעות. כפור כאשר העוגה מקורר לחלוטין. אם תרצה, מקשטים עוגה עם קליפת תפוז או גרידה.
מערבבים חמאה וסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים מספיק מיץ תפוזים כדי לדלל את הציפוי לעקביות מתפשטת.