עוגת התות של דודה ברברה
. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת התות של דודה רוז, עוגת התות של דודה קייט, ו מטבל הליבוט של ברברה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר, וחמאה מומסת בקערת ערבוב; לערבב עד לחלח באופן שווה ולחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום משחימים קלות ומריח קלוי, כ 12 דקות.
משרים ג ' לטין במים קרים במשך 3 דקות.
מחממים את המים ואת הג 'לטין בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות, עד ג' לטין הוא מומס לחלוטין.
מקציפים קרם בכוס צוננת או קערת מתכת עד פסגות רכות טופס.
מערבבים תותים ו 1/3 כוס סוכר יחד בקערה.
יוצקים תערובת ג ' לטין על תותים. בעדינות לקפל קצפת עד incorporated.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה אפויה וצינה במקרר עד שנקבע, לפחות 2 שעות.