קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

עוגת ורוד Thiebaud

עוגת ורוד Thiebaud
עוגת Thiebaud ורוד היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. יש קינוח זה 145 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, תותים, סירופ פשוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עוגת ורוד Thiebaud, עוגת גברת ורודה, ו עוגת שיפון ורודה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את התרכיז תות, לשטוף, יבש, גוף התותים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
2
חותכים את פירות יער לשניים או לרבעון אותם אם הם גדולים במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3
מערבבים את התותים, המים והסוכר בסיר שאינו מגיב בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כדי לעזור לסוכר להתמוסס. להנמיך את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד פירות יער רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
הסר מהחום ולתת את שאר פירות יער, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
5
להעביר את תערובת ברי כדי מסננת בסדר רשת להגדיר מעל סיר בינוני לא מגיב. לאחר כל המיץ סחוט, להגדיר את פירות יער בצד כדי להשתמש בפרויקט אחר. להביא את המיץ לרתיחה מעל בינוני נמוך חום עד שזה צמצם עד 1/4 כוס (2.1 עוז / 60 גרם), על 10 דקות, ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
כדי להרכיב את העוגה הוורודה, מניחים את העוגה מקורר על משטח עבודה שטוח ויציב. באמצעות סכין ארוך, משונן, לחתוך את החלק העליון המעוגל של העוגה, כך שהוא ברמה מושלמת. חלק עליון אחיד ושטוח הוא המפתח למראה הקינוח הזה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
באמצעות סכין משונן, לפצל את העוגה אופקית לתוך 2 אפילו שכבות. פיצול כל חצי שוב כך שיש לך סך של 4 שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
מניחים את השכבה התחתונה על עוגת קרטון 8 אינץ ' עגול או ישירות על מגש הגשה ולהגדיר על גבי פטיפון עוגה, אם יש לך אחד. בנדיבות לצחצח את פני השטח של העוגה עם סירופ פשוט.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
9
הכן את קרם חמאה על ידי התחממות להצליף בו כדי להשיג עקביות דמוית מיונז (ראה עבודה עם קרם חמאה). למדוד 1/2 כוס (2.6 עוז / 73 גרם) של קרם חמאה, באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו באופן שווה על שכבת העוגה התחתונה, להיזהר לא לתת לו לדשדש על הצדדים. כפי שאתה להפיץ את קרם חמאה, לתת קיר קטן (על 1/4 אינץ ' גבוה) טופס סביב הקצה החיצוני, יצירת באר עבור קרם לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
באופן שווה להפיץ 1/4 כוס (2.1 עוז / 60 גרם) של לימון curd בבאר. מניחים שכבה נוספת של עוגה על גבי ומברישים בסירופ פשוט; מתפשטים בקרם חמאה, יוצרים באר, וממלאים בקרד לימון בדיוק כפי שעשית עם השכבה הראשונה. חזור עם השכבה השלישית. למעלה עם שכבת העוגה הסופית.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
אם יש צורך, לחמם את קרם חמאה שוב. למדוד 1 כוס (5.2 עוז / 146 גרם) של חמאה ולהשתמש מרית אופסט כדי להחיל אותו כמעיל פירור, ציפוי דק המכסה את כל המשטחים של העוגה; מעיל פירור יהיה לאטום את החלק החיצוני של העוגה כדי לעזור למנוע פירורים להשחית את הזיגוג הסופי. (חשוב למדוד את קרם חמאה במיוחד עבור מעיל פירור, כך קרם חמאה בשימוש נשאר פירור חינם.) מקררים את העוגה במשך 10 עד 15 דקות כדי להגדיר את מעיל פירור.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
12
שמור על 1/2 כוס (2.6 עוז / 73 גרם) של קרם חמאה עבור החלק העליון של העוגה. באמצעות מרית אופסט, להחיל שכבה עבה של קרם חמאה הנותרים על הצדדים של העוגה מצופה פירור מצונן. בשלב זה, זה לא חשוב כי העוגה נראית יפה—זה הכי חשוב כי קרם חמאה להיות מופץ באופן שווה סביב הצדדים. עם העוגה יושבת ישר באמצע פטיפון ועם מרית אופסט שנערך אנכית על הזיגוג, להתחיל לסובב את פטיפון. שמור את העוגה נעה בהתמדה בכיוון אחד ולהפעיל לחץ קל עם המרית; קרם חמאה יתחיל אפילו החוצה. אני אוהב לדמיין את המרית בתור המחט שנשארת יציבה בזמן שהשיא (או העוגה) מסתובב ומסתובב על הפטיפון. המטרה שלי היא להפוך את הצדדים למושלמים לפני הוספת כל אישיות Thiebaud. הקפד לצפות בקו האנכי של העוגה; אני מוצא את זה מועיל להסתכל על הצד הימני של העוגה בגובה העיניים בעת ספינינג פטיפון. אתה יכול להוסיף יותר חמאה על כל כתמים שנראים רזה ו לגלף כל כתמים עבים עם המרית.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
לאחר הצדדים הם אנכיים וחלקים לחלוטין, ליצור כמה שיותר או מעט מרקם כמו שאתה רוצה בקרם חמאה. אני כל הזמן חוזר להציג עוגות כשאני מנסה ללכוד את המראה המזדמן, מעט לא מושלם של עוגות Thiebaud על הצדדים חלביים בקפידה שלי. זה לא קל! בזמן ספינינג העוגה על פטיפון, לעתים קרובות אני מחזיק מרית היסט שלי אנכית בעדינות לנענע אותו קדימה ואחורה, או שאני לוקח החלקה מהירה על העוגה עם להב המרית כמו מסתובב פטיפון.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
כאשר הצדדים הם לטעמך, תמצא טבעת של קרם חמאה עומד מעל פני השטח של העוגה. קל "לתפוס" את הקרם עודף באזור אחד עם מרית אופסט ולמשוך אותו לכיוון מרכז העוגה, להפיץ אותו לכיוון המרכז. חזור עד שיש לך קצה נחמד, נקי מסביב.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
15
במידת הצורך, לחמם את קרם חמאה שמורות, ולאחר מכן לטעון אותו על גבי העוגה במרכז. באמצעות מרית קיזוז קטן, להתחיל מהמרכז ולהתחיל להחליק את קרם חמאה, מקשט אותו קרוב יותר ויותר לקצה העוגה. אני עובד די לאט כשאני עושה את זה כדי לקבל שפה יפה, שופעת של קרם חמאה איפה הצדדים העליון של העוגה נפגשים, מחדש יצירת הטבעת שמופיע סביב הקצה העליון של העוגה הוורודה של Thiebaud.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
16
מניחים את הפטל במרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
17
עדיף להגיש את העוגה מיד.
18
האם קדימה: עוגה זו יש מרכיבים רבים ושונים הדורשים הכנה לפני העוגה ניתן להרכיב. העוגה צריכה להיות אפויה ומקוררת ביסודיות לפני ההרכבה, אז לשקול לעשות את זה יום לפני. זה ישמור עד 5 ימים במקרר או עד 2 חודשים במקפיא. הלימון קורט לוקח 3 עד 4 שעות להגדיר, אז לשקול להכין אותו בזמן העוגה הוא אפייה. זה יכול להישמר עד 1 שבוע במקרר או במשך 4 חודשים במקפיא. התרכז תות יכול להתבצע מראש ומאוחסן עד 1 שבוע במיכל אטום במקרר או 4 חודשים במקפיא, אבל צריך להיות בטמפרטורת החדר לפני השימוש. קרם החמאה הוא הקל ביותר לשימוש כאשר הוא עשוי טרי, אבל זה יכול גם להתבצע קדימה בקלות מחדש לחמם לפני ציפוי העוגה (ראה עבודה עם קרם חמאה). זה ישמור על עד 1 שבוע במקרר או עד 4 חודשים במקפיא. הסירופ הפשוט יכול להתבצע זמן קצר לפני הרכבת העוגה, אבל, אם עשה לפני הזמן, ישמור על עד 3 שבועות במקרר. כדי לאחסן שאריות עוגה, לחץ על ניילון לעטוף נגד הצדדים לחתוך במקרר עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.מעל ומעבר: בציור להציג עוגות, העוגה הוורודה היא הקטנה מבין השלושה. אבל מאז מחבתות עוגה 6 אינץ ' אינם נפוצים במטבחים ביתיים, אני כבר עשיתי את העוגה הזאת באותו הגודל כמו שני האחרים. כדי לעשות העתק נאמן יותר של הציור, אופים את הבלילה עוגה בשני 6 על ידי מחבתות עוגה 2 אינץ'; ראה וריאציות עוגת חמאה צהובה פלומתית של רוז לפרטים. פיצול כל עוגה אפויה לתוך 2 שכבות אפילו, כך שיש לך סך של 4 שכבות. בנה את העוגה על עוגת קרטון של 6 אינץ ' עגולה או ישירות על מגש הגשה, תוך שימוש בסירופ מעט פחות פשוט, קרם חמאה, וקורט לימון על כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)