עוגת זנגביל משולשת
עוגת זנגביל משולשת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת זנגביל שוקולד משולשת, עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, ו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. תבנית אפייה קו עם נייר קלף וחמאה הצדדים.
מערבבים מים רותחים וסודה לשתייה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, allspice, מלח, סודה לשתיה; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה עד רכות, כשלוש דקות.
מוסיפים סוכר חום כהה ומכים עד משולב היטב. מקציפים מולסה וג ' ינג ' ר, ואחריו תערובת סודה לשתיה, קמח וחלב. מוכה בביצים. השתמש מרית גומי לקפל זנגביל מסוכר.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שבוחן עוגה מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -25 דקות.
בואו מגניב. שאריות ניתן לעטוף בניילון נצמד ולאכול בשלושת הימים הבאים.