עוגת זנגוויל
זנגביל זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך תמצית vanillan, מולסה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת זנגביל Atf עם ציפוי גבינת שמנת זנגביל, מטבל כוסברה זנגביל, ו ריבה אגס ג'ינג'י (מתכונים דומים).
הוראות
כשעה לפני הזמן, לפתוח את החמאה ולמקם אותו בקערה גדולה. השתמש בסכין שולחן לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ', ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
התאם את מתלה התנור למיקום המרכז וחמם מראש את התנור ל-350F (325F אם אתה משתמש במחבת זכוכית). שים חמאה רכה קטנה על מגבת נייר, פיסת נייר שעווה, או עטיפת חמאה, ומשמן קלות את הקרקעית ואת הפינות של מחבת 9 על 13 אינץ'. (אין צורך לשמן את הצדדים.)
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מלח אבקת אפייה, קינמון, ג ' ינג ' ר אבקה, וציפורן בקערה בגודל בינוני.
לטאטא לאט כדי להתמזג, ולאחר מכן מערבבים בג ' ינג ' ר טרי מגורד, לטאטא עד מופץ שלה. תניח את זה בצד.
מפורר את הסוכר החום לתוך הקערה עם החמאה הריכה. השתמש במערבל חשמלי כף יד במהירות גבוהה (או אם אין לך אחד, להשתמש מקצף, בהתלהבות) כדי לנצח את החמאה וסוכר יחד עד אור ורך.
מוסיפים את המולסה ולאחר מכן את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים במהלך תהליך זה.
הוסף את תמצית וניל, ולהמשיך לנצח עוד דקה או שתיים, עד שהכל משולב היטב.
מוסיף כשליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה, לאט לטאטא רק מספיק כדי להתמזג בעיקר. ואז לשפוך כשליש של חלב החמאה, ומערבבים אותו. המשך עם שליש נוסף של חלב החמאה. ואז לחזור עם תערובת הקמח הנותרים וחמאה. כפי שאתה עושה את זה, לעבור ערבוב עם כפית כאשר הבלילה מתעבה, ומערבבים מהחלק התחתון של הקערה לאחר כל additionjust מספיק כדי להתמזג היטב ללא overmixing. (זה בסדר אם הבלילה המוגמרת אינה חלקה לחלוטין.)
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה, דואג לגרד את כל זה עם מרית גומי. לאחר מכן השתמש במרית כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד העליון הוא קפיץ למגע ו/או קיסם מוכנס כל הדרך לתוך המרכז יוצא נקי.
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים ללחם הזנגביל להתקרר במחבת לפחות 15 דקות לפני חיתוך אותו ל -24 חתיכות מלבניות.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;