קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

עוגת זנגוויל

עוגת זנגוויל
זנגביל זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך תמצית vanillan, מולסה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת זנגביל Atf עם ציפוי גבינת שמנת זנגביל, מטבל כוסברה זנגביל, ו ריבה אגס ג'ינג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
כשעה לפני הזמן, לפתוח את החמאה ולמקם אותו בקערה גדולה. השתמש בסכין שולחן לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ', ולתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
התאם את מתלה התנור למיקום המרכז וחמם מראש את התנור ל-350F (325F אם אתה משתמש במחבת זכוכית). שים חמאה רכה קטנה על מגבת נייר, פיסת נייר שעווה, או עטיפת חמאה, ומשמן קלות את הקרקעית ואת הפינות של מחבת 9 על 13 אינץ'. (אין צורך לשמן את הצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, מלח אבקת אפייה, קינמון, ג ' ינג ' ר אבקה, וציפורן בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לטאטא לאט כדי להתמזג, ולאחר מכן מערבבים בג ' ינג ' ר טרי מגורד, לטאטא עד מופץ שלה. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מפורר את הסוכר החום לתוך הקערה עם החמאה הריכה. השתמש במערבל חשמלי כף יד במהירות גבוהה (או אם אין לך אחד, להשתמש מקצף, בהתלהבות) כדי לנצח את החמאה וסוכר יחד עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את המולסה ולאחר מכן את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
7
הוסף את תמצית וניל, ולהמשיך לנצח עוד דקה או שתיים, עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
8
מוסיף כשליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה, לאט לטאטא רק מספיק כדי להתמזג בעיקר. ואז לשפוך כשליש של חלב החמאה, ומערבבים אותו. המשך עם שליש נוסף של חלב החמאה. ואז לחזור עם תערובת הקמח הנותרים וחמאה. כפי שאתה עושה את זה, לעבור ערבוב עם כפית כאשר הבלילה מתעבה, ומערבבים מהחלק התחתון של הקערה לאחר כל additionjust מספיק כדי להתמזג היטב ללא overmixing. (זה בסדר אם הבלילה המוגמרת אינה חלקה לחלוטין.)
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה, דואג לגרד את כל זה עם מרית גומי. לאחר מכן השתמש במרית כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
10
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד העליון הוא קפיץ למגע ו/או קיסם מוכנס כל הדרך לתוך המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
11
מוציאים את המחבת מהתנור ומאפשרים ללחם הזנגביל להתקרר במחבת לפחות 15 דקות לפני חיתוך אותו ל -24 חתיכות מלבניות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר.
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;