עוגת חבושים עם זיגוג קרמל אורן אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טרט חבושים עם זיגוג קרמל אגוז אורן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-21 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, דבש, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד, עוגת גבינה תפוחים עם זיגוג קרמל מלוח, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; לחתוך 3 כפות חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור). לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 5 אינץ ' על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צ ' יל 1 שעה.
להתגלגל לתוך מעגל 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להתאים בצק למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת. צ ' יל במקפיא 10 דקות.
שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד קצה משחימים קלות. בזהירות להסיר משקולות עוגה לסכל; אופים 7 דקות נוספות או עד המרכז הוא השחמה קלות. מגניב 1 דקה על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב רסק חבושים ו 1 מיץ כף במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מורחים תערובת חבושים באופן שווה על פגז טארט חם.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מילוי הוא מבעבע. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
שלב הנותרים 1 כפית מיץ, 1/4 כוס סוכר, דבש, ו 1/8 כפית מלח בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להרתיח 2 דקות.
הסר מהחום; בזהירות להוסיף 2 כפות חמאה, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים אגוזים.
יוצקים תערובת אגוז על רסק חבושים. פרוש בזהירות באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד בועות ציפוי. מגניב 1 שעה על מתלה תיל.