עוגת חג המולד של המלך - בולו ריי (פורטוגל) הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1118 קלוריות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי אגוז מושלמים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת מלך, דגי בקלה מבושלים, והולידה חג המולד פורטוגזית, עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, ו עוגת תפוזים (בולו דה Laranja) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את החלב ל-96-אף .
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
בקערה להמיס את השמרים עם 1/3 של חלב חם עד מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לנפות את הקמח ולשים 1 כוס בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את השמרים עם החלב, קמצוץ של סוכר ומפזרים קצת קמח על גבי. השאירו במשך 10 דקות כדי לעלות את השמרים. אם זה לא עולה זה לא פעיל ואתה צריך להתחיל עם שמרים טריים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אם השמרים עולים להמשיך עם העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
5
שים את 6 כוסות הנותרים של קמח מנופה בקערה של מערבל לעמוד.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הקמח ואת השמרים מהקערה, את הסוכר ואת החלב שנותר. צרף את המקצף שטוח ומערבבים לאט בהתחלה כך הקמח והחלב לא לטוס בכל מקום. כאשר כל החומרים משולבים לערבב במהירות בינונית כדי לקבל בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיף את החמאה בטמפרטורת החדר, נתח בכל פעם, יין הנמל, המלח והביצים אחד בכל פעם, פועם היטב לפני שאתה מוסיף את הבא.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מערבבים על מהירות בינונית כדי לקבל בצק חלק ומבריק. בהתחלה הבצק הוא דביק מאוד אבל כפי שאתה מכה אותו הוא מתחיל להחזיק יחד כמו כדור, כי unsticks מן הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
כאשר הבצק מתחיל להתנתק מצדי הקערה לשנות את המקצף שטוח לקרס בצק ספירלי להכות במהירות בינונית במשך 15 עד 20 דקות. הבצק יהיה רך מאוד, אלסטי ודביק מאוד. אל דאגה!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מפזרים את החלק העליון של הבצק עם קצת קמח, מכסים במגבת תה נקי ומניחים על גבי לוח עץ, במקום חם וללא טיוטה. אפשר לעלות במשך 1 1/2 שעות או עד הוכפל. לשטוף את הוו הבצק ולחבר אותו למערבל הדוכן עבור הצעד הבא.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את כל האגוזים ואת הפירות מסוכרים ומערבבים כדי לחלק אותם באופן שווה בבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ג'ינג'ר/תערובת עוגיות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
13
קח חותך עוגיות בקוטר 2 1/2 ולעטוף אותו עם רצועת רוחב 5 אינץ ' של נייר קלף מסביב. הכנס חלק מנייר הקלף מתחת ובתוך חותך העוגיות כדי שלא ייפתח. חמאה ואבק את החלק החיצוני של נייר הקלף.
מעבירים את הבצק עם החומרים על גבי הדלפק מקומח קלות, אבק את כפות הרגליים שלך בקמח ולעצב את הבצק לתוך יומן ארוך. זה בצק דביק אז פשוט להיות סבלני, זה שווה בזמן!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)