עוגת חטיף קרמל וגזר
אם יש לכם מים, קינמון טחון, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת חטיף קרמל וגזר, עוגת חטיף גזר, ו חטיף עוגת גזר עקיצות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. ספריי התחתון רק של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא קמח. בקערה בינונית, לנצח תערובת עוגה, מים, 1/2 כוס חמאה, קינמון וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות גבוהה 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים גזר וצימוקים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור, על 2 שעות.
חותכים ל 3 שורות על ידי 3 שורות.
בסיר 2 ליטר, מערבבים את כל מרכיבי רוטב הקרמל.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד צבע קרמל עשיר.
הסר מהחום; מגניב 20 דקות.
מניחים חתיכות עוגה על צלחות קינוח בודדות.
יוצקים רוטב על עוגה ממש לפני ההגשה.