עוגת חלב-חמאה עם מולסה
עוגת חלב-חמאה עם מולסה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 364 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מולסה, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל, [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, ו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת עד אור ורך. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב. הכה בביצים.
מוסיפים קמח, חלב חמאה ווניל; לנצח עד חלקה
יוצקים מילוי לתוך מעטפת העוגה, ואופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 5 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C); אופים במשך 45 דקות נוספות, או עד שנקבע.
מגניב בטמפרטורת החדר, ואז להירגע. בעת ההגשה, טפטוף מנות בודדות של עוגה עם מולסה לשילוב הבלתי מנוצח של טעמים!