עוגת חמאה
פאי ריבת חלב יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 290 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת סוכר, קיצור ירקות, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו ביסקוויט ריבת חלב עם פירורי ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת סוכר, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח תערובת קמח עם תערובת מים, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח. בעדינות הקש תערובת לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון לעטוף, כיסוי. צמרמורת במשך 1 שעה.
חפיפה קלה 2 (15 אינץ') יריעות של ניילון נצמד על משטח לח מעט. פתח בצק מקורר, והנח על ניילון נצמד. מכסים עם 2 גיליונות נוספים (15 אינץ') של גלישת פלסטיק חופפת.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'.
מניחים את הבצק במקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר 2 יריעות של ניילון נצמד. בצק בכושר, צד לעטוף פלסטיק למעלה, לצלחת עוגה 9 אינץ'; להסיר לעטוף פלסטיק הנותרים. לחץ על הבצק נגד תחתית וצדדים של צלחת עוגה. מקפלים קצוות תחת, וחליל. להקפיא 10 דקות.
שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד קצה מאפה הוא השחמה קלות.
הסר משקולות עוגה רדיד; אופים 8 דקות נוספות או עד לסיום. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין מילוי, להמיס חמאה בסיר גדול, כבד על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום; לבשל 2 דקות או עד תערובת דומה חול רטוב, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
מוסיפים 1/4 כוס חלב התאדה, 1 כף בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן; לבשל 30 שניות.
שלב הנותרים 3/4 כוס התאדה חלב, קורנפלור, 1/8 כפית מלח, וחלמון ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מחממים 2% חלב בסיר קטן על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף חלב חם תערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת סוכר חום, ערבוב עם מקצף.
מניחים תערובת במחבת; מבשלים מעל חום בינוני 11 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מבשלים 2 דקות נוספות; להסיר מהחום. מערבבים וניל.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 20 דקות או עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מקרח. תערובת כפית לתוך הקרום מוכן. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה.
מורחים קצפת באופן שווה על מילוי רק לפני ההגשה.