קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות38
מגזין

עוגת חמאה אני

עוגת חמאה אני
עוגת חמאה אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3367 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תערובת לעוגות, שבבי ריבת חלב, פודינג ריבת חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה מעולה. נסו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו עוגת בננה עם חמאה, רציתי עוגה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 15 1/2 x 10 1/2 x 1 מחבת רול ג 'לי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שלב את תערובת העוגה, ביצים, ופודינג חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג חמאהפודינג חמאה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מורחים את הבלילה למחבת המוכנה ומפזרים את שבבי החמאה, הסוכר הלבן והשקדים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות. תהנו!
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)