קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאה דביקה אני

עוגת חמאה דביקה אני
עוגת חמאה דביקה אני דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, ממתקים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו דביק (עם פחות) עוגת חמאה, עוגת חמאה דביקה, ו עוגת חמאה דביקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה אחד 9x13 מחבת עוגה אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
ממיסים מעט את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מערבבים אותו עם 2 של תערובת ביצים ועוגה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
ביצהביצה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים את 2 הביצים הנותרות עם גבינת השמנת, ואת הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ביצהביצה
6
יוצקים את התערובת באופן שווה על התערובת הראשונה. אל תערבבי.
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור