עוגת חמאה דביקה אני
עוגת חמאה דביקה אני דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, ממתקים, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו דביק (עם פחות) עוגת חמאה, עוגת חמאה דביקה, ו עוגת חמאה דביקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה אחד 9x13 מחבת עוגה אינץ'.
מערבבים אותו עם 2 של תערובת ביצים ועוגה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
מערבבים את 2 הביצים הנותרות עם גבינת השמנת, ואת הסוכר של קונדיטור.
יוצקים את התערובת באופן שווה על התערובת הראשונה. אל תערבבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.