עוגת חמאה חומה
טארט חמאה חום תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, חמאה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים כפרית עם חמאה חומה מתובלת, תפוח מקורמל-פודינג חמאה חום, ו סבתא סמית תפוח ועוגת פודינג חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9 אינץ טארט פאן
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את החמאה, הקמח והמלח במעבד מזון. דופק עד שהתערובת תיראה כמו גבינת פרמזן.
טפטוף במחצית המים הקרים ואת הדופק עד התערובת יוצרת כדור מחוספס, הוספת המים הנותרים במידת הצורך.
הסר את הבצק ממעבד המזון, טופס לדיסק, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
למילוי: בסיר קטן, להמיס את החמאה ומבשלים אותו עד שהוא מתחיל חום ומתחיל להריח כמו אגוזי לוז.
מעבירים את החמאה לקערה של מערבל לעמוד מצויד במשוט.
הוסף את הסוכר והכה יחד במהירות בינונית. בהדרגה להוסיף את הקמח. לאחר הקמח משולב, להוסיף את הביצים אחד בכל פעם. הכה בזרעי שעועית וניל.
לתפוחים: במחבת סאוט גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך, 6 ל -7 דקות. תוציא את המחבת מהבער ותוסיף את הברנדי. חזור אל האש והלהבה, אם תרצה, או פשוט לתת את האלכוהול לשרוף. תוסיף את הצימוקים.
הסר את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני מוכן לשימוש, זה יאפשר את הבצק כדי לרכך ולבוא לטמפרטורת החדר.
אבק משטח עבודה נקי עם קמח.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ ' ומניחים אותו במחבת טארט עם הרבה overhang בצדדים. Schmear חצי המילוי לתוך החלק התחתון של מחבת טארט העליון עם תערובת תפוח. מקפלים את הבצק הנוסף על החלק העליון של התפוחים.
מברישים את הבצק עם שטיפת הביצים.
אופים את הטארט בתנור עד העליון הוא חום זהוב ופריך מעט, 45 עד 50 דקות.