עוגת חמאת בוטנים
עוגת חמאת בוטנים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, דולצ'ה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת מיקרוגל עם חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
חמאה 2 x 20cm לא מקל סנדוויץ פחיות קו עם מעגלים של נייר אפייה.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
באמצעות מקצף יד חשמלי, לנצח את החמאה, 3 כפות חמאת בוטנים, ביצים, סוכר ויוגורט יחד עד חלקה וקרם. מקפלים את הקמח, ולאחר מכן לפצל את התערובת בין פחיות, באמצעות מרית כדי לקבל את כל החלק האחרון.
אופים במשך 30 דקות עד עלה וזהב.
בינתיים, לזרוק את הבוטנים המלוחים ואת הדובדבן סוכר עם מים כפית עד מצופה היטב וקלאגי.
מורחים על תבנית אפייה שאינה מקל. כאשר העוגות מוכנות, להשאיר אותם להתקרר במשך 5 דקות בדיל, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור להתקרר לחלוטין. הפעל את התנור עד 200c / מאוורר 180C / גז 6, ואז לצלות את האגוזים במשך 10 דקות, זורק אותם כמה פעמים עד הזהב מצופה קרמל מבריק. טיפ על צלחת עם חמאה קלה. הפוך את ציפוי בזמן שאתה מחכה: להמס את השוקולד וחלב יחד במחבת מעל מים רותחים או מיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ולאחר מכן מערבבים להמיס. השאר לקרר.
שים אחד הספוגים על צלחת, להפיץ עם 2 כפות חמאת בוטנים (או יותר), ואז נקודה עם dulce de leche ו להפיץ עם סכין צבעים. כריך ספוג השני על גבי, ואז להפיץ עם ציפוי שוקולד. לפזר עם בוטנים קרמל לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג עוגת חמאה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "