סלט עדשים אדום עם Fetan וסלק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו ארוגולה, ציפורן שום, סלק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים עם סלק התינוק & פטה, סלט עדשים עם סלק, ו סלט עדשים עם סלק ובייקון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
לעטוף את הסלק בנייר כסף לצלות אותם במשך כ 45 דקות, או עד מכרז; תן מגניב. מקלפים את הסלק וחותכים אותם לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת בינונית, מחממים את שמן זרעי הגפן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכמון ואת זרעי שומר ומבשלים רק עד ריחני.