עוגת חמאת בוטנים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת שמנת, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן על אש נמוכה עד חם.
הסר מהחום ומערבבים את שבבי השוקולד עד נמס וחלק. להפריש להתקרר מעט; תערובת צריכה להיות עבה אבל יש עקביות pourable.
בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי על גבוה, היכו יחד את גבינת שמנת עם חמאת בוטנים ואבקת סוכר. בקערה נפרדת, היכו יחד את השמנת הכבדה עם הוניל עד שהוכפלו בנפח ופסגות רכות טופס.
מערבבים שליש הקצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי להבהיר את זה. מקפלים את שאר הקצפת עד בשילוב.
מורחים לתוך קרום קרקר גרהם.
יוצקים את השוקולד המומס מעל החלק העליון של העוגה ומפזרים את הבוטנים הקצוצים.
מניחים את העוגה במקפיא להגדיר, על 1 שעה.