עוגת חמאת בוטנים
עוגת חמאת בוטנים היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאת בוטנים, cap-fulls vanillan חלץ, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחם חמאת בוטנים עם שכבות-נוטלה {עוגת לחם חמאת בוטנים}, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת מיקרוגל עם חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F אם אפייה עם צלחת מתכת; 325 מעלות F אם באמצעות צלחת זכוכית.
לנפות קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד.
הוסף פירורי קרקר גרהם, חמאת בוטנים, קיצור, חלב, וניל. מקציפים תערובת עם מיקסר חשמלי על נמוך עד רטוב, ולאחר מכן להכות על בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים ביצים ומכים במשך 1 דקה.
אופים ב משומן 9 אינץ על ידי מחבת 13 אינץ ' במשך 30 עד 35 דקות. אין להסיר מחבת כדי מגניב.
עבור הזיגוג: מערבבים את כל המרכיבים יחד.
יוצקים לסיר ומביאים תערובת לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה. מגניב במקצת. עם ידית כף מעץ, לתקוע כמה חורים בעוגה, ולאחר מכן לשפוך את הזיגוג החם על זה.