עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קפה, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. מתכונים דומים: עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו עוגת חתונה קלאסית עם מילוי פטל וזיגוג חמאה.
הוראות
1
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות. פ. גריז קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף. מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר שעווה. תסנן שוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
נייר אורז
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות במהירות גבוהה עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שכל אחד משולב. להמשיך להכות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד אור ורך, על 5 יותר דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את הוניל, חצי חלב חמאה וחצי קפה, ואז עוד 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את חלב החמאה הנותרים וקפה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות שדה ברגל
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ויניגרט ורז'וס
4
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
5
אופים במשך 30 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. לקרר את העוגות במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להביא שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
מניחים שוקולד בקערה גדולה, יוצקים שמנת כבדה מעל ולתת לשבת 1 דקה. להקציף בעדינות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
8
מניחים את הגנאש מעל קערה מלאה במי קרח כדי להתקרר מעט, מטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
9
הסר גנאש מן הקרח ואת השוט עם מקצף עד אור ורך. מקפלים פנימה את חתיכות הטופי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
10
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את חלמונים במהירות בינונית גבוהה עד שמנת צהוב חיוור, על 5 דקות. בסיר nonstick, לשלב את הסוכר וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וס
11
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה מבלי לערבב ומבשלים עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (238 עד 242 מעלות F) על מדחום ממתקים. מיד לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה הוכחה חום חמאה כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
סוכריות ראש אוויר
12
מוסיפים כמות קטנה של סירופ חלמונים ביצה מוכה, להפעיל את המיקסר למהירות גבוהה, ופעימה במשך כ 5 שניות. המשך לעצור את המיקסר, הוספת סירופ, ומכה באותו אופן עד כל הסירופ משולב ואת התערובת מקוררת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
הוסף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, והכה עד משולב לפני הוספת החלק הבא. כאשר כל החמאה כבר מעורבב, להוסיף את וניל חלב קוקוס ולהמשיך להכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
14
חותכים כל עוגה בחצי אופקית כדי להפוך 4 שכבות בסך הכל.
15
מניחים את השכבה הראשונה למטה ומתפשטים עם שכבה דקה של גנאש. חזור עם שאר שכבות העוגה וגנאש, המסתיים בשכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
16
מורחים שכבה דקה של קרם חמאה על העוגה כולה. זה נקרא מעיל פירור. תרגיע את העוגה למשך 30 דקות. עוגת פרוסט כולה עם קרם חמאה שנותר. הקש קוקוס לתוך הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות