עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס
עוגת חתונה Blackout שוקולד עם קרם חמאה קוקוס דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קפה, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. מתכונים דומים: עוגת חתונה וניל קינמון עם שוקולד חם מקסיקני חמאה, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו עוגת חתונה קלאסית עם מילוי פטל וזיגוג חמאה.
הוראות
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות. פ. גריז קל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם דיסקים של נייר קלף. מנפים את הקמח, קקאו, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח על גיליון נייר שעווה. תסנן שוב.
מניחים חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות במהירות גבוהה עד חלקה ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים עד שכל אחד משולב. להמשיך להכות, גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד אור ורך, על 5 יותר דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, לנצח 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את הוניל, חצי חלב חמאה וחצי קפה, ואז עוד 1/3 של תערובת הקמח. מקציפים את חלב החמאה הנותרים וקפה, ולאחר מכן את תערובת הקמח הנותרת.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות מוכנות.
אופים במשך 30 דקות, או עד המרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות. לקרר את העוגות במחבת על מתלה תיל.
להביא שמנת כבדה לרתיחה בסיר קטן.
מניחים שוקולד בקערה גדולה, יוצקים שמנת כבדה מעל ולתת לשבת 1 דקה. להקציף בעדינות עד בשילוב.
מניחים את הגנאש מעל קערה מלאה במי קרח כדי להתקרר מעט, מטאטא מדי פעם.
הסר גנאש מן הקרח ואת השוט עם מקצף עד אור ורך. מקפלים פנימה את חתיכות הטופי.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את חלמונים במהירות בינונית גבוהה עד שמנת צהוב חיוור, על 5 דקות. בסיר nonstick, לשלב את הסוכר וסירופ תירס.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה מבלי לערבב ומבשלים עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (238 עד 242 מעלות F) על מדחום ממתקים. מיד לשפוך את התערובת לתוך כוס מדידה הוכחה חום חמאה כדי לעצור את הבישול.
מוסיפים כמות קטנה של סירופ חלמונים ביצה מוכה, להפעיל את המיקסר למהירות גבוהה, ופעימה במשך כ 5 שניות. המשך לעצור את המיקסר, הוספת סירופ, ומכה באותו אופן עד כל הסירופ משולב ואת התערובת מקוררת לחלוטין.
הוסף את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, והכה עד משולב לפני הוספת החלק הבא. כאשר כל החמאה כבר מעורבב, להוסיף את וניל חלב קוקוס ולהמשיך להכות עד בשילוב.
חותכים כל עוגה בחצי אופקית כדי להפוך 4 שכבות בסך הכל.
מניחים את השכבה הראשונה למטה ומתפשטים עם שכבה דקה של גנאש. חזור עם שאר שכבות העוגה וגנאש, המסתיים בשכבת עוגה.
מורחים שכבה דקה של קרם חמאה על העוגה כולה. זה נקרא מעיל פירור. תרגיע את העוגה למשך 30 דקות. עוגת פרוסט כולה עם קרם חמאה שנותר. הקש קוקוס לתוך הצדדים של העוגה.