קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת טופי שכבתית

עוגת טופי שכבתית
עוגת טופי שכבתית עשויה להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", ציפוי גלידת ריבת חלב, חטיף בריאות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידת שכבות}, עוגת גזר שכבתית, ו עוגת סרט שכבות.

הוראות

1
בקערה, מקציפים קרם רק עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להוסיף את ציפוי גלידת וניל, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גלידהציפוי גלידה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים עוגה אופקית לשלוש שכבות.
3
מניחים את השכבה התחתונה על צלחת הגשה; להפיץ עם תערובת 1 כוס שמנת ומפזרים 1/2 כוס ממתק. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
מניחים את השכבה העליונה על העוגה; כפור העליון הצדדים עם תערובת קרם שנותר ומפזרים את הממתק שנותר. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. שיר הלל לפנינים נוצץ לבקן עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
שיר הלל לפנינים נוצץ לבקן
שיר הלל לפנינים נוצץ לבקן
היין הזה הוא אקזוטי ומינו שמתגמל את החושים. פיצוץ של תפוח ירוק תוסס, פירות הדר ותבלינים אפייה מלוחים. הערות פרחוניות של יסמין וג ' ינג ' ר נמצאים שם עם תחושה של עומק. היין מתפתח כאשר הסהרונים שומרים על הארומטיקה של היין הזה באבולוציה מתמדת. האלמנט במינון אפס של היין הזה יש לו לרקוד על החיך מתחילתו ועד סופו. הוא חי עם מגוון של פירות הדר, מינרלים ותבלינים. מלפנים, זה כמעט עומס חושי אבל כאשר אתה חוזר למטה אל כדור הארץ הדר, מלח ופירות אבן להתיישב עם אלמנט פירות אקזוטיים שמשאיר אותך לשבת בחיבוק ידיים ולקחת באבולוציה מתגמלת שלה. זהו יין ייצור מיקרו כי הוא בטוח כדי לשמור על התחושה במצב עמוק של תככים סיפוק.