עוגת ברוקולי טורקיה לוקחת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 275 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. תמורת 78 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 יאמרו שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, פלפל, גבינת פרמזן וחלב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגישו להם לזניה הודו וברוקולי, הילדים שלכם יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגישו להם לזניה הודו וברוקולי, ופאי סיר הודו קארי עם קרום פאי חמאה תוצרת בית.
הוראות
1
ב-9 אינץ' משומן. צלחת פאי צלחת עמוקה, שכבת הודו, הברוקולי וגבינת הצ'דר. בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, תערובת הביסקוויטים, המלח, הפלפל והתימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ברוקולי קצוץ קפוא, מופשר ומסנן
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מעל מילוי. בקערה קטנה מערבבים גבינת פרמזן ואבקת שום; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.